Stikkord

, ,

Hurra for Norges mest tafatte organisasjoner, PST og SV: Nå skal vi ta endelig ta en kultur som BÅDE er voldelig, antidemokratisk, høyreekstremt og minoritetsbasert på alvor: Knekk miljøet, hjelp mennesker ut.

PSTs metoder er kjent fra Vigrid og Boot Boys: Trakasser, forfølg, og gi psykologisk støtte når medlemmer er i ferd med å gi opp. Noe som sikkert vil fungere for å angripe utkantgrupper og interesserte, men ikke gjør annet enn å herde og radikalisere den indre kjernen.
SV er litt mer uklare, men vi skal i alle fall si ifra. «Huffameg, vi liker ikke at du hyller massemordere og er villig til å drepe for å forhindre likestilling». Gjesp. Men det gir i alle fall god samvittighet.

Ønsker samfunnet å bli kvitt denne gammelkonservative, mannssjåvinistiske, totalitære gruppa? Seriøst? Det finnes en måte.

Vi har gjort det før. Se og lær. Den samme fascistiske bevegelsen (i andre klær) ble feid vekk fra Arendal, Tønsberg og Brumunddal ved massemønstring av kjernemålgruppe. Blondiner, byungdom og bondesønner latterliggjorde deres utpekte lederskikkelse. Det ble ikke kult lenger å være reaksjonær avantgarde.

Og kanskje ser vi spirene til et nytt fungerende opprør mot NAV-snyltende, kriminelle, nyfrelste maktsyke religiøse idioter: Målgruppa sier NEI, dette er ikke oss! La oss nå se neste gang denne marginale(?) gruppen med ny-nordmenn arrangerer demonstrasjon foran Stortinget; at målgruppen, første- og andregenerasjon av muslimske nordmenn reiser seg opp og vender ryggen til, overdøver, plystrer og piper, akkurat som radikale gammel-nordmenn sa i fra i Brumunddal: «Dere er ikke oss. Dere er latterlige, ynkelige, tarvelige og heslige. Vi ler av deres tusen år gamle ørkenfilosofi. Skam dere. Frie mennesker vil alltid være tøffere og frie tanker vil alltid være mer utfordende enn det dere kan tilby.»
Så vil volds- og narkoforbryterne kanskje miste ansikt nok til at deres disipler revurderer hvor fantastisk de vellykkede shariahstyrte paradisene Saudi-Arabia, Somalia og Pakistan er.

Løgnen frykter alt, og mest av alt å bli ledd av. Sannheten frykter intet.

Reklamer